Project - Merck

Superneon

Merck

Het grootste internationale project dat we bij Superneon hebben uitgevoerd, is het project voor Merck. We bezochten ruim 60 locaties van Johannesburg in Zuid-Afrika, tot Kopenhagen in Denemarken en Rosj Haäjin in Israël.

Op alle locaties zijn we begonnen met een inventarisatie om te zien wat er nodig was voor het beste resultaat. Vervolgens hebben we een advies uitgebracht en zijn we uiteindelijk gestart met de uitvoering van alle projecten.

Bij de uitvoering van de projecten hebben we in alle verschillende landen contact gezocht met partijen uit het desbetreffende land. Zo hadden we partijen uit het desbetreffende land nodig voor kranen bij het plaatsen van de signing, maar ook voor het verkrijgen van de juiste vergunningen. Dit alles regelen we bij Superneon voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

De opdracht vanuit Merck bestond uit verschillende varianten van signing. Zo hebben we bewegwijzering geproduceerd, maar ook zuilen, lichtreclame, panelen en logo’s die op gevel geplaatst mocht worden. Het ultieme doel was om op 60 verschillende locaties van Merck de huisstijl door te voeren.

Al met al een prachtig project waar we erg trots op zijn.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** gecertificeerd
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z
“Branding en Signing sinds 1948”