Projecten

Superneon is al 70 jaar uw flexibele partner met

5 jaar
garantie

Korte levertijd door eigen productie

VCA✔ ** gecertificeerd

Wij regelen alle vergunningen

Uw signing partner van A tot Z

Superneon
gevelreclame-the-wall

The Wall in Utrecht

De belettering op de noordzijde van "The Wall" bij Utrecht is op 15 meter hoogte aangebracht met behulp van een hoogwerker. De totale breedte van de logo's is 36 meter en de hoogte is wel bijna 7 meter.

Lees meer
lichtreclame-doccare

DocCare

Vanuit DocCare kregen we het verzoek om lichtreclame op het dak van het kantoorpand te plaatsen. Het ging hierbij om twee lichtbakken van het logo van DocCare.

Lees meer
neonreclame-nelson-mandela-brug-veraf

Nelson Mandela Brug

In 1993 zijn deze teksten met neonletters aangebracht, maar vanuit de gemeente Arnhem kregen we de opdracht de neonletters te vervangen met duurzame led-verlichting.

Lees meer

Allianz

De drukke binnenstad van Rotterdam, een gebouw van grote hoogte, geen kraan en signing van 3,5 meter hoog. Al deze elementen kwamen samen tijdens dit project voor Allianz.

Lees meer

Avans, Aeres, en Summa

Naast bedrijven als Heineken, A-Mac en Allianz werken we ook voor vele scholen in Nederland. Zo hebben we de afgelopen jaren opdrachten mogen uitvoeren voor Avans, Aeres en het Summa college.

Lees meer
project grolsh

Grolsch

In de jaren 70 heeft Superneon al vaak voor de Grolsch Bierbrouwerij gewerkt. In 1997 mochten we wederom voor Grolsch aan de slag om de veranderde huisstijl van geel naar groen toe te passen.

Lees meer
project merck

Merck

Het grootste internationale project dat we bij Superneon hebben uitgevoerd, is het project voor Merck. We bezochten 60 locaties van Johannesburg in Zuid-Afrika, tot Kopenhagen in Denemarken en Israël.

Lees meer
kpn

KPN Branding

45 technische gebouwen en 11 hoofdkantoren van KPN. Alle gebouwen mochten voorzien worden van signing waarbij sommige doekbakken een doorsnee van 4 tot 5 meter hadden.

Lees meer

Samenwerkingen met meer dan 80 klanten

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** gecertificeerd
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z
“Branding en Signing sinds 1948”