Werkwijze Superneon

Ontwerp
Vergunning
Constructieberekeningen
Productie
Plaatsing
Onderhoud

Ontwerp

Ontwerp werkwijze

Ontwerp

Grote kans dat u al een eigen logo en huisstijl heeft voor uw bedrijf. Maar hoe vertaalt u dit naar communicatiemiddelen met impact? Gelukkig zijn wij er om u daarbij te helpen, of het nu om lichtreclame voor binnen of buiten gaat.

Vanuit het logo en de huisstijl maken we een 3D ontwerp. Lichtreclame is namelijk niet ‘plat’ zoals het logo op een website of wellicht op papier staat. Voor signing is er een 3D variant nodig en deze ontwerpen wij graag voor u.

Bij het maken van het 3D ontwerp letten we al op belangrijke aspecten als:

 • Hoe zorgen we dat het logo goed leesbaar blijft, ook in 3D.
 • Welke bevestigingsmethode gaan we gebruiken en hoe heeft dit effect op het ontwerp.
 • Hoe kunnen we de kleuren uit de huisstijl het beste tot hun recht laten komen.

Nadat het 3D ontwerp ontwikkeld is gaan we graag opnieuw met u om de tafel zitten om te ontdekken of alles aan uw wensen voldoet. We benaderen opdrachten met respect voor uw wensen en bepalen in overleg het doel. Benieuwd naar ons 3D ontwerp van uw logo of huisstijl? Kom dan eens op de koffie bij onze locatie in Lelystad of Culemborg.

De volgende stap is:

Vergunning

Werkwijze vergunning

Vergunning

U heeft een vestiging in een druk gedeelte van de binnenstad, een smalle straat of wellicht is station Rotterdam Centraal uw buurman. In dit soort gevallen zal u vaak vanuit de gemeente een vergunning nodig hebben. Deze vergunning is niet alleen voor de overlast die de montage met zich mee kan brengen voor het verkeer, maar ook of de bevestigingsmethode veilig is.

Zeker bij grotere signing op hoge gebouwen is het van belang dat de signing niet opeens naar beneden komt zetten. Echter kost het aanvragen van een vergunning tijd en komt hier vaak een technisch rapport bij kijken. Deze last nemen we graag voor u uit handen zodat u geheel ontzorgd wordt.

Complexere signing opdrachten zijn onze specialiteit en hierdoor hebben we ook al vele vergunningen aangevraagd. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen voor een vergunning? Neem dan gerust contact op zodat we u verder kunnen helpen.

De volgende stap is:

Constructieberekeningen

Werkwijze constructieberekening

Constructieberekeningen

Voor het plaatsen van signing zijn er vaak constructieberekeningen nodig. Want hoe krijgt u een logo van 5 meter hoog op een gebouw met 20 etages in een drukke binnenstad?

Dit zijn vragen waar we u niet mee willen belasten en die we zelf al vaak hebben mogen beantwoorden. Graag helpen we u bij het nagaan van de mogelijkheden voor de constructie van uw signing.

De volgende stap is:

Productie

werkwijze productie superneon

Productie

Bij Superneon produceren we onze signing zelf met behulp van een eigen spuiterij voor bijzondere constructies. Doordat we de productie in eigen bedrijf hebben is er veel mogelijk, zijn we flexibel en geven we een garantie van 5 jaar op onze producten.

In eigen productie kunnen wij:

 • Metaal (Aluminium) knippen, zetten, lassen en walsen
 • Kunststof lijmen en vervormen
 • Verlichting installeren als LED, Neon of TL
 • Decoreren door middel van folie plotten of een full color print

Daarbij kenmerken onze oplossingen zich door:

 • Energiezuinig te zijn
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Modulair inzetbaar
 • Geschikt voor hergebruik
 • Hoogwaardige kwaliteit

Hierdoor zijn de kosten door de jaren heen zeer laag en past de signing binnen de duurzame wensen van onze klanten.

De volgende stap is:

Plaatsing

Werkwijze plaatsing

Plaatsing

Het moment van het plaatsen is vaak een moment waar we met ze alle naar uitkijken. Eindelijk gaan we zien hoe de signing als communicatiemiddel met impact eruit gaat zien! Vooral in de avond, wanneer het licht extra goed naar voren komt, is een prachtig moment.

Echter kan het plaatsen van signing, vooral op grote hoogte, nog een flinke klus zijn. Hier hebben we al vele jaren ervaring in en een succesvolle plaatsing kunnen we u dan ook garanderen.

De volgende stap is:

Onderhoud

werkwijze onderhoud

Onderhoud

Doordat we van A tot Z verantwoordelijk zijn voor een project en alles is eigen beheer hebben zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze producten. We bieden daarom 5 jaar garantie op onze signing.

Wanneer er toch iets mis is aan uw signing komen we dit graag met ons eigen onderhoudsteam voor u maken. Vaak kunnen we u al binnen 2 tot 3 dagen helpen om de signing te herstellen of onderhoud te verlenen.

Zo bent u er altijd zeker van dat uw signing werkt. Bent u nog geen klant van Superneon, maar heeft u signing die nodig toe is aan onderhoud? Geen enkel probleem! We kijken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

De volgende stap is:

Superneon Superneon

Vrijblijvende Brainstormsessie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

 • 5 jaar garantie
 • Korte levertijd door eigen productie
 • VCA✔ ** montage Culemborg
 • Vergunningen regelen wij voor u
 • Uw signing partner van A tot Z
“Branding en Signing sinds 1948”