lichtbakken

Lichtbakken

Omdat u gezien mag worden

Lichtbakken zorgen ervoor dat u opvalt bij de doelgroep. Met ons product bent u als bedrijf of winkel al van verre afstand zichtbaar. Plaats de reclame led lichtbak tegen de gevel van uw gebouw, op het dak of op de grond. Samen kijken we hoe de lichtbak het best tot zijn recht komt.

Wij nemen het proces van A tot Z voor u uit handen. Van vergunningen tot ontwerp en onderhoud!

Contact opnemen
Superneon

Lichtbakken in elke vorm en maat

De lichtbak moet een exacte weerspiegeling zijn van uw bedrijf of winkel. Op deze manier wordt uw merk zo herkenbaar mogelijk gepresenteerd aan de doelgroep. Daarom leveren wij lichtbakken in alle soorten vormen en maten. Wij zorgen dat de lichtbak geheel aansluit op uw bedrijf en huisstijl.

Heeft u een kapperszaak? Dan ontwerpen wij een een lichtbak in de vorm van een schaar. Bent u in bezit van een pizzeria? Reken dan maar op een stralende pizza à la Lichtbak aan uw gevel. Alles kan, laat uw fantasie de vrije loop! Samen komen we tot een prachtig resultaat.

Lichtbakken van hoogwaardige kwaliteit

Het belangrijkste bij dubbelzijdige lichtbakken is dat deze op elk moment van de dag even helder schijnt. Om dit te waarborgen gebruiken wij hoogwaardige LED-verlichting en materialen. Uw led lichtbak zal zowel overdag als ’s nachts helder en egaal licht uitstralen. Waarbij de kleuren optimaal tot hun recht komen.

Maakt u zich daarnaast bij onze lichtbakken geen zorgen over regen- of windschade. Door jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren dat onze producten bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Wij kunnen wel tegen een stootje.

Van vergunningen tot ontwerp en montage

Superneon neemt het gehele proces rondom een lichtbak voor u uit handen. Als eerst wordt er een ontwerp gemaakt. Nadat deze is goedgekeurd wordt de lichtbak geproduceerd en gemonteerd.

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle benodigde vergunningen in orde worden gemaakt. Zo bieden wij complete ontzorging aan.

Onderhoud en reparatie aan uw lichtbak

Het is belangrijk dat een lichtbak periodiek wordt onderhouden. Dit nemen wij graag voor u uit handen. De lichtbak zal zowel van binnen als buiten grondig worden gereinigd en geïnspecteerd. Zo blijft de lichtbak verzorgd en zichtbaar.

Is er helaas iets stuk gegaan aan de lichtbak? Laat het ons weten en hoor binnen 24 uur wanneer wij langskomen voor reparatie! Er zit maar liefst 5 jaar garantie op onze reclame producten.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** montage Culemborg
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z

Superneon is al 70 jaar uw flexibele partner met

5 jaar
garantie

Korte levertijd door eigen productie

VCA✔ ** montage Culemborg

Wij regelen alle vergunningen

Uw signing partner van A tot Z

Superneon