Project - Draaierij Bitter

Project Draaierij Bitter Project Draaierij Bitter Project Draaierij Bitter Project Draaierij Bitter
Superneon

Draaierij Bitter

Draaierij Bitter is van oorsprong begonnen als bronsgieterij in de binnenstad van Amsterdam. Inmiddels is de binnenstad verruild voor een moderne fabriek in Almere.

Wij hebben de nieuwe moderne fabriek van Draaierij Bitter mogen voorzien van gevelreclame zodat het pand goed opvalt voor voorbijgangers.

Bijzonderheden project Draaierij Bitter

Om de nieuwe moderne fabriek goed op te laten vallen is er qua gevelreclame gekozen voor led-verlichte doosletters op een paneel. Voordat de gevelreclame geplaatst kon worden moesten er eerst ontwerpen worden gemaakt en een vergunning worden aangevraagd. Hierbij zijn ook de constructieberekeningen gemaakt.

Bijzonder aan dit project is de hoek die bij de gevelreclame gemaakt is. Deze gaat om de hoek van het gebouw. De productie en plaatsing van de gevelreclame is uiteraard volledig door Superneon verzorgd.

Het project is gestart in juni 2021 en de oplevering vond plaats in oktober 2021.

Doosletters

De moderne fabriek van Draaierij Bitter is voorzien van verlichte doosletters zodat het pand net even wat meer op valt. Bij onze doosletters maken wij gebruik van led-verlichting.

Een voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van lage energie- en onderhoudskosten. Daarnaast heeft led ook een lange levensduur waardoor de verlichte letters een maatschappelijk verantwoorde keuze zijn.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** montage Culemborg
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z
“Branding en Signing sinds 1948”