led-letters-header

Waarom u straks kiest voor led-letters

  • Krachtige, volle kleuren en een lange levensduur.
  • Zeer duurzaam en laag in onderhoudskosten.
  • Zowel binnen als buiten in te zetten als verlichting.

Led-letters zijn een vorm van welkom heten en dat terwijl de bezoeker nog niet eens binnen is geweest.

Benieuwd hoe we letters met led verlichting voor uw bedrijf kunnen inzetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
VCA
Techniek Nederland
Superneon
led letters

Led-letters

Laat uw winkel of bedrijf stralen

Met led-letters trekt u net even wat meer aandacht. Uw winkel of bedrijf zal al van verre afstand zichtbaar zijn. Daarnaast kan je met het juiste design en licht een goede indruk maken op uw bezoekers. Het is een vorm van welkom heten.

En dat terwijl de bezoeker nog niet eens binnen is geweest.

Contact opnemen
Superneon

Juiste afstemming van materialen en led-verlichting

Iedereen is wel bekend met het onverzorgde beeld van knipperende en uitgevallen neon led-letters. Niet bepaald het beeld dat u wilt overbrengen op de doelgroep. Door ruim 60 jaar ervaring kunnen we u verzekeren dat onze materialen en led-verlichting betrouwbaar zijn. Onze letters stralen egaal en helder licht uit. Zoals het hoort te zijn.

Oneindig veel mogelijkheden

Tegenwoordig is er heel veel mogelijk op het gebied van letters die licht geven. Kies het lettertype en de grote die aansluit bij uw winkel of bedrijf. Dit is namelijk het allerbelangrijkst. Het is de bedoeling dat er één geheel wordt gecreëerd. Zo ontstaat er een verzorgd beeld met een krachtige uitstraling.

Samen met u zullen we de mogelijkheden bespreken rondom de letters en tot het mooiste resultaat komen. Bekijk onze cases om een beeld te krijgen van wat wij kunnen.

Uw led-letter partner

Van ontwerp tot onderhoud. Wij nemen het gehele proces rondom de led-letters uit handen. Als eerst wordt er een ontwerp gemaakt van de letters. Wanneer deze door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met de productie en zullen de letters gemonteerd worden.

Maar hier stopt het niet. Het is namelijk van belang dat de letters periodiek worden onderhouden. Dit doen wij graag voor u. De letters worden zowel van binnen als buiten grondig gereinigd en geïnspecteerd. De letters blijven zo verzorgd en zichtbaar.

Is er helaas een led-letter stuk gegaan? Laat het ons weten en hoor binnen 24 uur wanneer wij langskomen voor reparatie! Er zit maar liefst 5 jaar garantie op de letters.

Verantwoorde verlichting

Onze verlichte letters bevatten, zoals de naam het al zegt, led-verlichting. Dit brengt niet alleen lage energie- en onderhoudskosten met zich, door de lange levensduur is led neon ook een maatschappelijk verantwoorde keuze.

Erg belangrijk en daarom zijn led-letters een goede keuze als signing voor uw winkel of bedrijf.

Superneon

LED letters met neon look

LED verlichting in neon look is de vervanger van authentieke neon verlichting. Wij zijn de ultieme uitdaging aangegaan. Superneon is niet alleen voor de uitstraling van het bekende neonlicht gegaan. De oplossing is ook zuinig, milieuvriendelijk en duurzaam.

Net als al onze andere producten, kunnen onze neon look letters in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur gemaakt worden. Hierdoor heeft u altijd een uniek ontwerp die u zelf heeft bedacht. Wat u ook in uw hoofd heeft, wij kunnen dit samen met u realiseren.

Waarom kiezen voor LED neon look letters

Waarom zou je het authentieke neonlicht vervangen? Bij deze vraag hoort een gemakkelijk antwoord. In neon zit namelijk kwik, deze stof is schadelijk voor het milieu. Daarbij is led veel onderhoudsvriendelijker dan authentieke neon verlichting. Dit wordt namelijk niet van glas gemaakt waardoor het veel minder snel breekt.

Het gebruik van led verlichting is veel zuiniger dan het gebruik van neon verlichting. Hiermee behoudt u de authentieke look maar heeft u niet deze kosten.

Herkenbaar en tijdloos

De neon look pro is een herkenbaar en tijdloos product. De ‘retro’ look blijft zijn weg terug vinden in het huidige bestaan. Loop in gedachte maar eens door de stad in de avond. Je ziet het nog steeds overal terugkomen.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Al vanaf de twintiger jaren zijn letters met verlichting enorm populair. Het is een duidelijke manier van reclame maken. Denkt u maar eens na; elke bar, café, bedrijf, restaurant enzovoort heeft minimaal één verlichting in de vorm van letters. Door alle kleurmogelijkheden, vallen de letters altijd op. Het is een duurzame wijze van verlichting.

De nieuwe neon look LED letters zijn daarbij ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. U valt op en bespaart tegelijkertijd geld op het energieverbruik van de verlichting.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** gecertificeerd
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z

Superneon is al 70 jaar uw flexibele partner met

5 jaar
garantie

Korte levertijd door eigen productie

VCA✔ ** gecertificeerd

Wij regelen alle vergunningen

Uw siging partner van A tot Z

Superneon