lichtreclame-amsterdam-header

Lichtreclame Amsterdam

Bent u op zoek naar lichtreclame voor uw winkel of bedrijfspand in Amsterdam of omgeving? Zoek dan niet verder! Superneon is uw specialist met meer dan 60 jaar ervaring. Hier bent u aan het juiste adres.

 • Uw signing partner van A tot Z
 • Korte levertijd door eigen productie
 • Vergunningen regelen wij voor u
 • 5 jaar garantie
 • VCA✔ ** gecertificeerd

Benieuwd naar de mogelijkheden voor lichtreclame op maat? Onderstaand kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen
VCA
Techniek Nederland
Superneon
lichtreclame-amsterdam-10

Lichtreclame Amsterdam

24/7 zichtbaar

Zoals de naam al een klein beetje verraadt, is lichtreclame een vorm van buitenreclame met lichtgevende objecten. Lichtreclame heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een marketing instrument dat écht impact heeft.

Bij Superneon hebben wij een ruim en gevarieerd aanbod in lichtreclame. Van LED-letters en doosletters tot lichtbakken en neonreclame, bij ons is het allemaal mogelijk. Samen zullen we op zoek gaan naar de beste vorm van lichtreclame voor uw winkel of bedrijfspand in Amsterdam.

Hierbij staat het leveren van passend maatwerk hoog in het vaandel. Met al uw ideeën kunt u bij ons terecht. Graag bespreken wij uw specifieke wensen. Geen uitdaging is ons te groot!

Contact opnemen
Superneon

Waarom lichtreclame in Amsterdam?

Het laten plaatsen van lichtreclame op uw gevel in Amsterdam levert vele voordelen op. Met deze verlichte vorm van buitenreclame bent u namelijk 24/7 zichtbaar.

Zo valt u niet alleen op bij uw doelgroep, maar laat u ook nog eens een goede eerste én blijvende indruk achter.

Tevens is lichtreclame ook een uitstekend middel om uw naamsbekendheid in Amsterdam en omgeving te vergroten. Hier zult u veel profijt van hebben.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versterken van uw positie in de markt. Hierdoor kunt u uw huidige klanten makkelijker behouden én trekt u sneller nieuwe klanten aan. Wat wenst u nog meer?

Uw ervaren partner van A tot Z

Superneon helpt al 60 jaar bij het realiseren van lichtreclame, waarbij wij op meer dan 7000 locaties actief zijn geweest binnen de Benelux. Mede door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om een professioneel full-service pakket aan te bieden. Oftewel, wij ontzorgen u graag van A tot Z.

Bijkomend voordeel is dat wij werken met een korte levertijd, omdat wij het gehele proces van A tot Z in eigen beheer hebben.

Voor onderstaande werkzaamheden bent u bij Superneon aan het juiste adres:

 • 3D-ontwerpen maken
 • Eventueel aanvragen van vergunningen
 • Constructieberekeningen uitvoeren
 • Produceren en plaatsen van lichtreclame
 • Periodiek onderhoud: grondige reiniging én inspectie

Lichtreclame op maat

Zoals eerder gezegd, bij Superneon staan de wensen en behoeftes van onze klanten centraal in het gehele proces. Wij hechten veel waarde aan uw ideeën en gaan hier uiteraard ook graag mee aan de slag. Het leveren van passend maatwerk staat niet voor niets hoog in het vaandel bij Superneon.

Daarom vervaardigen wij lichtreclame in alle soorten en maten. Van subtiele en kleine vormen tot grote en verrassende vormen, bij ons valt het allemaal te realiseren. Met andere woorden, het ontwerp zal geheel naar uw wens worden gemaakt. Ook nog eens in de door u gewilde afmetingen.Wij zijn pas tevreden als u écht tevreden bent.

Hoogwaardige led-verlichting inclusief 5 jaar garantie

Met lichtreclame bereikt u uw (mogelijke) klanten op ieder moment van de dag. Dus ook in de avonduren, wanneer het donker is. Daarom is het van groot belang dat uw licht altijd helder en egaal schijnt.

Onze LED-verlichting is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt daarmee voor de gewenste fraaie uitstraling. Tevens is deze vorm van verlichting ook een echte duurzame oplossing.De verlichting heeft niet alleen een lange levensduur, maar brengt ook lage energiekosten met zich mee.

Kortom, onze lichtreclame kan wel tegen een stootje en zal bij slechte weersomstandigheden niet snel beschadigd raken. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan staat ons eigen onderhoudsteam klaar voor u. Veelal kunnen zij binnen 2 tot 3 dagen langskomen om het euvel te verhelpen.

Zoals eerder vermeld, u heeft namelijk tot maar liefst 5 jaar garantieop al onze soorten lichtreclame.

Lichtreclame in Amsterdam

Behoefte aan een vrijblijvende brainstormsessie? Of heeft u andere vragen? In beide gevallen kunt u onderstaand geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze ervaren experts staan graag voor u klaar. Graag helpen zij u verder omtrent het plaatsen van lichtreclame in Amsterdam of omgeving.

Vrijblijvende Brainstormsessie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

 • 5 jaar garantie
 • Korte levertijd door eigen productie
 • VCA✔ ** gecertificeerd
 • Vergunningen regelen wij voor u
 • Uw signing partner van A tot Z

Superneon is al 70 jaar uw flexibele partner met

5 jaar
garantie

Korte levertijd door eigen productie

VCA✔ ** montage Culemborg

Wij regelen alle vergunningen

Uw signing partner van A tot Z

Superneon