Project - Allianz

Superneon

Allianz

De drukke binnenstad van Rotterdam, een gebouw van grote hoogte, geen kraan en signing van 3,5 meter hoog. Al deze elementen kwamen samen tijdens dit project voor Allianz. Een complex project, maar met een resultaat om trots op te zijn!

Maar wat maakte dit project nu zo complex? Allereerst moesten we akkoord krijgen op de vergunningen die we aangevraagd hadden.
Vergunningen vragen we wanneer gewenst altijd voor onze klanten aan om ze te ontzorgen en de kans op een vergunning te vergroten. Vergunningen moeten namelijk niet alleen aangevraagd worden voor grote signing zoals op de afbeeldingen te zien is, maar tegenwoordig ook voor signing van 40 centimeter groot. Dit alles heeft te maken met het straatbeeld en de veiligheid waarmee de signing gemonteerd wordt.

Door de combinatie van het drukke Rotterdam en de grote hoogte van het gebouw, was er geen mogelijkheid om met een kraan te werken. De oplossing vormden we door de signing in meerdere delen op te breken en zijwaarts tegen de gevel te plaatsen.
Hierbij hebben we rekening gehouden met de glijders van de bestaande glazenwasser installatie. De kabels van deze installatie kunnen precies tussen de A en de Z door.

Verder hebben we ook nog twee zuilen bij de ingang van het Allianz kantoor geplaatst en twee teksten tegen de gevel geplaatst in de vorm van lichtreclame

Het laatste onderdeel van het project mogen we in België afronden.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** montage Culemborg
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z
“Branding en Signing sinds 1948”