lichtreclame-header

De voordelen van lichtreclame

  • Vergroot uw herkenbaarheid door in te zetten op lichtreclame.
  • Wat u ook voor ogen heeft, met lichtreclame is er veel mogelijk.
  • Voldoen aan alle eisen vanuit de overheid? Wij regelen al uw vergunningen.

Opvallen tussen de concurrentie valt niet altijd mee, maar met het inzetten van lichtreclame gaat u de juiste kant op.

Benieuwd hoe we uw bedrijf gaan laten opvallen? Neem dan contact op met Superneon voor een vrijblijvende brainstorm sessie.

Contact
VCA
Techniek Nederland
Superneon
lichtreclame superneon

Lichtreclame

Val op, ook als het donker is

Trots op uw bedrijf of winkel? Dat is volkomen terecht en daarom verdient u het om gezien te worden. Doormiddel van lichtreclame valt u op bij de doelgroep en trekt u nieuwe klanten aan.

Lichtreclame komt voor in verschillende vormen. Bijvoorbeeld als neonreclame, maar denk ook aan verlichte doosletters. Samen gaan we op zoek naar het product dat het best past bij uw bedrijf en waarmee u gegarandeerd de juiste doelgroep aanspreekt!

Contact opnemen
Superneon

Uw lichtreclame partner

Wij zullen u geheel ontzorgen. Dit betekent voor ons dat we alle zaken rondom de reclame voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het aanvragen van eventuele vergunningen, het maken van ontwerpen, de productie en montage.

Maar dit is nog niet alles. Onderhoud is ook een belangrijk onderwerp bij reclame met licht. Het desbetreffende product zal periodiek zowel van binnen als buiten grondig worden geïnspecteerd en gereinigd. Zo behoudt uw reclame een verzorgde uitstraling.

Is er helaas iets stuk gegaan? Contact ons en hoor binnen 24 uur wanneer wij langskomen voor reparatie! Er zit maar liefst 5 jaar garantie op al onze reclame!

Lichtreclame op maat

Iets unieks in gedachte rondom reclame voor uw bedrijf? Wij horen graag de ideeën. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden en wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Ga voor subtiele en slanke vormen of juist voor grotere en aanwezige uitingen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of winkel wordt voorzien van passende en aansprekende lichtreclame.

Hoogwaardige led-verlichting

Met reclame spreekt u mogelijke klanten op elk moment van de dag aan. Dus ook als het donker is. Het is belangrijk dat reclame met licht altijd helder schijnt. Wij waarborgen dit door gebruik te maken van hoogwaardige led-verlichting en materialen. Uw lichtreclame zal zowel overdag als ’s nachts egaal licht uitstralen. Waarbij de kleuren maximaal tot hun recht komen.

Of de lichtreclame bestand is tegen hevige regenbuien en windstoten? Jazeker, u hoeft zich geen zorgen te maken over schade. Door de 70 jaar ervaring die wij hebben verzekeren wij dat onze signing bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Onze lichtreclame kan wel tegen een stootje!

Veelgestelde vragen

Wat is lichtreclame?

Lichtreclame is een vorm van buitenreclame, uiteraard gekenmerkt door lichtgevende objecten. Deze lichtgevende objecten sluiten perfect aan bij de toenemende behoefte van bedrijven om zowel gedurende dag én nacht zichtbaar te zijn.

Welke soorten lichtreclame heeft Superneon?

Bij Superneon heeft u de keuze uit allerlei soorten lichtreclame. Voor de volgende soorten lichtreclame bent u bij Superneon aan het goede adres:

• Led-letters
• Doosletters
• Lichtbakken
• Neonreclame

Weet u niet precies welke soort lichtreclame het best past bij uw bedrijf of organisatie? Geen zorgen! Onze experts informeren u graag welke soort lichtreclame het beste past bij al uw persoonlijke wensen en behoeftes.

Wat zijn de voordelen van lichtreclame?

Deze vorm van buitenreclame levert vele voordelen op, mede doordat u 24/7 zichtbaar bent. Lees hieronder meer!

Opvallen bij uw doelgroep
Opvallen bij de juiste doelgroep is altijd een uitdaging. Met lichtreclame verzekert u zich van een écht effectief communicatiemiddel. U valt niet alleen op bij de juiste doelgroep, maar laat ook nog eens een goede eerste én blijvende indruk achter.

Uiteraard zullen wij een passende vorm van lichtreclame voor u ontwerpen, die volledig aansluit bij uw merkidentiteit en doelgroep.

Nieuwe klanten aantrekken
Wist u dat het wetenschappelijk bewezen is dat lichtreclame een direct effect heeft op het vermogen van een bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken? Met andere woorden, lichtreclame zorgt niet alleen voor het feit dat u opvalt bij uw doelgroep. Tevens draagt het bij aan klantenwerving.

Naamsbekendheid verhogen
Elke ondernemer zal het belang van naamsbekendheid erkennen. Het versterkt namelijk de marktpositie van een bedrijf of organisatie aanzienlijk. Denk bijvoorbeeld aan de voorkeurspositie ten opzichte van minder bekende merken. Of een verhoogde mate van loyaliteit en betalingsbereidheid bij uw klanten.

Wanneer u gebruik maakt van lichtreclame, zet u uw bedrijfsnaam goed in de kijker. Zowel gedurende dag én nacht! Zo verhoogt u uw naamsbekendheid, zonder een arbeidsintensief proces.

Kortom, met een éénmalige aankoop bent u verzekerd van een marketinginstrument dat écht impact heeft.

Welke lichtreclame werkzaamheden voert Superneon uit?

Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis om lichtreclame werkzaamheden professioneel uit te voeren. Met meer dan 70 jaar ervaring en 80 succesvol afgeronde projecten zijn wij uw ervaren signing partner. Van A tot Z staan wij voor u klaar.

Wij ontzorgen u graag. De volgende werkzaamheden zijn bij Superneon in veilige handen:
• Ontwerp
• Aanvragen van vergunning
• Constructieberekeningen
• Productie
• Plaatsing
• Onderhoud

In welke vormen en maten vervaardigen jullie lichtreclame?

Lichtreclame vervaardigen wij in alle soorten en maten. Wij realiseren ons maar al te goed dat elk project uniek is en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Bij Superneon staat het leveren van passend maatwerk namelijk hoog in het vaandel. Daarom zal het ontwerp ook volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Van subtiele en slanke vormen tot grote en opvallende vormen. Ook nog eens in de door u gewenste afmetingen. Bij Superneon gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Raakt jullie lichtreclame snel beschadigd?

Onze lichtreclame is van hoogwaardige kwaliteit en zal dus niet snel beschadigd raken. Ons kwalitatief goede materiaal heeft een lange levensduur, die net afneemt bij slechte weersomstandigheden. Kortom, de lichtreclame van Superneon kan wel tegen een stootje!

Zit er garantie op de lichtreclame?

Jazeker, u heeft tot maar liefst 5 jaar garantie op onze lichtreclame. Wanneer uw lichtreclame onverhoopt toch niet naar behoren werkt of beschadigd is, kunt u ons altijd contacteren.

Binnen één dag informeren wij u wanneer wij de benodigde reparatiewerkzaamheden zullen uitvoeren. Vaak lukt dit al binnen 2 of 3 dagen.

Vrijblijvende Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Superneon

Superneon omdat:

  • 5 jaar garantie
  • Korte levertijd door eigen productie
  • VCA✔ ** montage Culemborg
  • Vergunningen regelen wij voor u
  • Uw signing partner van A tot Z

Superneon is al 70 jaar uw flexibele partner met

5 jaar
garantie

Korte levertijd door eigen productie

VCA✔ ** montage Culemborg

Wij regelen alle vergunningen

Uw signing partner van A tot Z

Superneon